Sök
Dela

elinstallation · telekom · larm · lås · fastighetsautomation · hiss

Sök
Dela

Uppdrag

Curator jobbar med en mängd olika uppdrag för företag, kommuner och landsting samt även privatpersoner i hela Västsverige.  

Stora Coop i Trollhättan

Projektet inkluderar nyproduktion av en cirka 4000 kvadratmeter stor Coop-butik samt kompletterande verksamheter. I anslutning till byggnaden anläggs det även parkeringsplatser. Den nya butiken byggs utmed riksväg 45 vid Gärdhemsrondellen i Trollhättan. Projektet påbörjades i maj 2016. Butiken invigdes 8 november 2017. Curator har fått uppdraget att sköta allt som rör elinstallationer både interiört och exteriört, så som belysning, kassor etc samt IT-nätverk. Dessutom har vi installerat ett komplett säkerhetssystem med passér, kamera-övervakning, lås och larm. Allt följer Coops koncept för nyetablerade butiker.

Kundcenter, Tanums Kommun

Kundcentrat är en satsning på att förbättra service och tillgänglighet för kommuninvånare, företagare och andra målgrupper. Curator har installerat allt som rör larm och datanät.

Hotell Bele, Trollhättan

Mitt i centrum av Trollhättan ligger Hotell Bele, etablerat 1938. Hotellet är en lugn oas med omedelbar närhet till shoppingstråk, restauranger och kultur. Curator har installerat ett nytt Mitel kundplacerat IP-telefonisystem.

Aktivitetshallen, Strömstad

Den nya hallen innebär att kommunens växande föreningsliv får ytterligare halltider. Invigningen är planerad för december 2015. Byggnaden innehåller två stora planer/hallar på 40 x 20 m. Byggnaden är på total ca 4 000 kvadratmeter. Curator sköter allt gällande elinstallationer, brand- och inbrottslarm, passér-system och lås.

Mustadfors Bruks AB, Dals Långed

Postat den: Kategori:

Mustadfors Bruks AB, grundat år 1898 är en av de större tillverkarna av hästskosöm i världen. Mustadfors Bruks är idag ett helägt dotterbolag till Mustad Netherlands BV. Curator installerar inbrottslarm, passér-system och lås. Sedan några år sköter vi även installation och service på ett kundplacerat IP-telefonisystem.

Låssystem till Gallerian, Strömstad

Utmed Oslovägen vid norra infarten till Strömstad bygger PEAB köpcentrat Gallerian, ca 20.000 kvm fördelade på butiker och serveringsutrymmen samt 670 P-platser i ett anslutande garage. Curator har fått det stora förtroendet att leverera allt som rör låssystem, ellås, motorlås, nödutrymningsbeslag, dörrautomatiker, dörrstängare samt trycken och behör till hela fastigheten. Man räknar med att kunna slå upp portarna i början av juni 2015.

LBC – Uddevalla Lastbilcentral

Uddevalla Lastbilcentral etablerades 1955 som en ekonomisk förening, men är sedan den 1 januari 2003 ombildat till aktiebolag och firar 60 år 2015. Bolaget på Kuröds Industriområde i Uddevalla. Curator har installerat en Solus, mobil växellösning.