Sök
Dela

Elinstallation · telekom · larm · lås · industri- & fastighetsautomation

Sök
Dela

Elinstallationer

Vi har lång erfarenhet från elbranschen och våra kunniga elektriker hjälper dig med allt från översyn av el i gamla hus till att installera handduksvärmare i badrummet. Att se över hur elen ser ut är även bra försäkring mot t ex brand och självklart även personskador.
Belysning både inomhus och utomhus är också något vi jobbar med, och med rätt ljussättning sparar du både energi och skapar en funktionell och skön ljusnivå.

Curator jobbar ELRÄTT.

Vi fokuserar på:

  • Minskade elkostnader
  • Smarta lösningar
  • Bättre komfort
  • Snygg design
  • Modern teknik
  • Högre elsäkerhet

ELRÄTT är ett samlingsnamn på allt som är möjligt att göra med modern elteknik, i händerna på rätt människa. En person med rätt kunskap och intresse – elektriker från Curator.

Vad gör en ELRÄTT elektriker?

Vi kan hjälpa till med allt ifrån eleffektivisering av din fastighet till att installera moderna styrsystem för belysning, värme och ventilation (som du till exempel styr med din smartphone). Säkerhet, ökad boendekomfort och snygg elarkitektur är annat som vi har bra koll på och är intresserade av att hjälpa dig med.

Idag är Curator en av ca 600 elfirmor i Sverige som är anslutna till ELRÄTT. Det betyder att vi deltagit i kurser och seminarier och är aktiva ambassadörer för ett ELRÄTT Sverige.

Läs mer om ELRÄTT på www.elrätt.se

Smarta Hus

Vi på Curator hjälper dig reda ut begreppet Smarta Hus. Det finns många möjliga lösningar att välja bland, det viktigaste att du väljer en tekniklösning som passar dig och din fastighet.

Läs mer här.