Sök
Dela

Elinstallation · telekom · larm · lås · industri- & fastighetsautomation

Sök
Dela

Elinstallationer

Vi har lång erfarenhet från elbranschen och våra kunniga elektriker hjälper dig med allt från översyn av el i gamla hus till att installera handduksvärmare i badrummet. Att se över hur elen ser ut är även bra försäkring mot t ex brand och självklart även personskador.
Belysning både inomhus och utomhus är också något vi jobbar med, och med rätt ljussättning sparar du både energi och skapar en funktionell och skön ljusnivå.

Curator jobbar ELRÄTT.

Vi fokuserar på:

  • Minskade elkostnader
  • Smarta lösningar
  • Bättre komfort
  • Snygg design
  • Modern teknik
  • Högre elsäkerhet

ELRÄTT är ett samlingsnamn på allt som är möjligt att göra med modern elteknik, i händerna på rätt människa. En person med rätt kunskap och intresse – elektriker från Curator.

Vad gör en ELRÄTT elektriker?

Vi kan hjälpa till med allt ifrån eleffektivisering av din fastighet till att installera moderna styrsystem för belysning, värme och ventilation (som du till exempel styr med din smartphone). Säkerhet, ökad boendekomfort och snygg elarkitektur är annat som vi har bra koll på och är intresserade av att hjälpa dig med.

Idag är Curator en av ca 600 elfirmor i Sverige som är anslutna till ELRÄTT. Det betyder att vi deltagit i kurser och seminarier och är aktiva ambassadörer för ett ELRÄTT Sverige.

Läs mer om ELRÄTT på www.elrätt.se

Solel – tyst, ren och oändlig

Rakt ovanför ditt huvud finns en fantastisk energikälla – solen. Ren, tyst, miljövänlig och oändlig. Och gratis. För alla. Solenergin kan utnyttjas av den som vill. Genom att installera
solpaneler på taket till din fastighet kan du producera din egen el och minska dina elräkningar – till och med tjäna en slant när du säljer den el du inte använder själv.

Läs mer här.

Uddevalla Energi och Curator i soligt samarbete

Nu har Uddevalla Energi och Curator inlett ett samarbete kring att erbjuda hållbar solenergi till invånare i Uddevalla Kommun. Uddevalla Energi erbjuder en helhetslösning med nyckelfärdiga solcellspaket. De som är intresserade börjar helt enkelt att fylla i en solkalkyl på solkalkylen.uddevallaenergi.se och därefter fyller man i sina kontaktuppgifter så att Uddevalla Energi kan boka ett besök och gå igenom önskemål och behov på plats. Curator är med i projektet från att kunden bestämt sig tills solcellsanläggningen är i drift med ansvar för elanslutning, montaget av panelerna samt avprovning. Curator följer även upp med servicebesök, om kunden önskar det.

Så sammanfattat blir det – Kompletta solcellslösningar – Tryggt, lokalt och enkel.

Klicka på länken nedan och läs mer om hur du gör för att köpa kompletta solcellslösningar från Uddevalla Energi

Solceller Villa Uddevalla Energi

Smarta Hus

Vi på Curator hjälper dig reda ut begreppet Smarta Hus. Det finns många möjliga lösningar att välja bland, det viktigaste att du väljer en tekniklösning som passar dig och din fastighet.

Läs mer här.

Elbilar är en del av framtiden

Eldrivna fordon blir en allt vanligare syn på våra svenska vägar. I takt med att de stora biltillverkarna släpper nya modeller blir det lättare för oss som konsumenter att hitta en bilmodell som passar våra behov.
Politiska beslut som gynnar elbilsägande bidrar också till ökat intresse för att skaffa mer miljöanpassade fordon. Tillväxttakten för elbilar rullande 12 månader är mer än 60%, och trenden ser ut att hålla i sig. Eldrivna fordon är en viktig komponent i omställningen till ett mer klimatsmart samhälle.
Ny teknik kräver nya lösningar. Behovet av bra laddlösningar för elbilar växer i takt med att antalet elbilar blir fler och fler. En modern lösning består av flera olika delar, allt från laddstolpar till olika betal- och debiteringstjänster.
Lösningen behöver också säkerställa att det finns tillräckligt med effekt i fastigheten så att laddningen blir så snabb och smidig som möjligt.
Här nedan är två länkar till våra digitala broschyrer som beskriver vi hur vi på Curator hjälper dig gå från idé till installerad laddlösning.

Laddlösningar

Elbilsladdning