Sök
Dela

Elinstallation · telekom · larm · lås · industri- & fastighetsautomation

Sök
Dela

Telekomlösningar

Curators Telekom / IT affärsidé är att stödja små och medelstora företag att göra bättre affärer med hjälp av behovsanpassade kommunikationslösningar i samarbete med marknadens starkaste partners.

 

Curator samarbetar med ett flertal teleoperatörer samt leverantörer av ny och utvald välbeprövad teknik.

Operatörsobunden och hostad telekomlösning 

Framgångsrika företag i vårt informationssamhälle bygger på kunnig personal som levererar goda prestationer genom ett högeffektiva arbetssätt. För att vara effektiv och konkurrenskraftig krävs rätt arbetsverktyg. SolunoBC har framtidens kommunikationslösning redan idag och ger just det försprånget.

I SolunoBC samordnas era kommunikationssätt och användaren får valfrihet att välja eller blanda gränssnitt och operatörer. Plattformen innehåller självklart de typer av enheter och mjukvaror som kan tänkas nödvändiga för att skräddarsy en lösning efter ert behov.

På de flesta företag finns redan redskapen på plats, en dator, en platta eller smartphone.

Se film

Vill du veta mer om SolunoBCs telekomlösning skall du kontakta:

Thomas Granfeldt, tel. 010-762 41 02, e-post: thomas.granfeldt@curator.se

Kundplacerad telekomlösning

Unify är en professionell plattform för kommunikationslösningar. Produktportföljen innehåller lösningar för det lilla företaget upp till stora företaget med placering på olika orter och länder. Med Unify OpenScape telefonväxel öppnar sig en ny dimension inom telefonin. Synkronisering mellan Outlook/PC-telefonist ger telefonisten och användaren en möjlighet att använda befintlig miljö men tillföra funktioner som hänvisning från kalender, ringa från valfritt program och meddelandehantering via e-post eller SMS.

Vill du veta mer om vår Unify telekomlösning skall du kontakta:

Thomas Granfeldt, tel. 010-762 41 02, e-post: thomas.granfeldt@curator.se

Kundplacerad telekomlösning

Mitel MiVoice Business är en mycket skalbar, beprövad företagskommunikationsplattform som levererar röst, unified messaging, mobilitet, närvaro, konferenser, samarbete, applikationer med mera. Mitel MiVoice Business-telefonsystemet har utvecklats för att uppfylla behov i företag med 5–65 000 användare, oavsett om de befinner sig på en enda plats eller har ett nätverk som sträcker sig världen över.

Vill du veta mer om vår Mitel MiVoice Business telekomlösning skall du kontakta:

Thomas Granfeldt, tel. 010-762 41 02, e-post: thomas.granfeldt@curator.se