Sök
Dela

elinstallation · telekom · larm · lås · fastighetsautomation · hiss

Sök
Dela

Curator växer i Uddevalla

Postat den:

Curator samlar el-, säkerhet- och hissverksamheterna under ett och samma tak i Uddevalla.

 

Detta blir möjligt när Curator nu köpt Callenbergs fastighet på Kärragårdsvägen i Uddevalla. Totalt kommer ca 40 av de drygt 50 Curator-medarbetarna som jobbar med Uddevalla som bas flytta in i de nya lokalerna under första halvåret 2020. Fastigheten skall renoveras och anpassas med ny teknik för att passa Curators olika verksamhetsgrenar.

Utöver verksamheten i Uddevalla har Curator även kontor i Strömstad, Ed, Fjällbacka och Göteborg, med totalt drygt 120 medarbetare. Curator öppnade sitt första kontor i Uddevalla 2013 på Fjällvägen i den före detta Servus-butiken. Curator har expanderat år för år och det har gjort att denna lokalen har blivit för liten. När man i juli 2019 köpte Callenbergs hissverksamhet, med drygt 10 medarbetare blev behovet av större lokaler ännu tydligare.

-Det finns många positiva möjligheter med att vi är samlade i gemensamma lokaler, säger Olle Svensson, VD för Curator AB.

Curators lokaler på Smedtorpsvägen 3 i Uddevalla, där man driver telekom-, marin- och fordonsverksamheterna sedan 1989 kommer fortsatt vara kvar med butik, verkstad med mera.