Sök
Dela

elinstallation · telekom · larm · lås · fastighetsautomation · hiss

Sök
Dela

Entreprenadelektriker till Uddevalla

Postat den:

Curators expansion i Uddevalla fortsätter och därför söker vi fler erfarna Entreprenadelektriker. Du skall ha stor erfarenhet av att självständigt driva projekt tillsammans med både kollegor och kunder.
Som person är du ansvarstagande, noggrann, positiv och serviceinriktad, van att arbeta självständigt och har även lätt för att samarbeta i grupp.
B-körkort, god svenska i tal och skrift samt ECY-certifikat är ett krav.
Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Hos Curator får du
– kollektivavtal, fri telefon, friskvårdsbidrag, utbildningar, möjlighet till förmånsbil och många andra förmåner.
– vara delaktig i att skapa och behålla långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.
– arbeta i ett företag som är ISO-certifierat inom Kvalitet (ISO 9001), Miljö (ISO 14001) och Arbetsmiljö (OHSAS 18001).

Curator är ett teknik- och installationsföretag som arbetar med fastighetssystem inom ventilation, elteknik, lås, larm, passersystem, IT/Telekom, hiss, kameraövervakning, solel, laddstationer, styr-, regler- och energitjänster.
Curator arbetar med att integrera fastighetens olika system så att våra kunder får ett enkelt handhavande, en trivsam miljö och en god driftsekonomi.
Vi har en stark lokal förankring och vänder oss till företag, offentlig verksamhet och privatpersoner i västra Sverige och vi utgår från våra verksamhetsorter Fjällbacka, Strömstad, Ed, Göteborg och Uddevalla.

Har du rätta viljan och drivet så får du ett fritt och ansvarsfullt arbete i en positiv arbetsmiljö med drygt 110 kollegor i hela västra Sverige.
Curator är ett expansivt företag med många olika typer av kunder, stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Skicka din ansökan senast 31/1 2020 till e-post:
jobb@curator.se.
Märk ansökan med EL UA V -20.
Om du har frågor om jobbet skall du kontakta Stefan Axberg på e-post:
stefan.axberg@curator.se