Sök
Dela

elinstallation · telekom · larm · lås · fastighetsautomation · hiss

Sök
Dela

Bli vår nya expert inom kameraövervakning

Postat den:

Vi behöver förstärka med ytterligare en CCTV-tekniker som skall installera, programmera och driftsätta våra kunders kameraövervakningssystem i hela vårt geografiska område.

Jobbar du som Säkerhetstekniker idag så är detta ett jobb du skall söka. Vi välkomnar även sökande som har några års erfarenhet av installation, driftsättning och service av IT-nätverk.
Vi erbjuder utbildningar för att du skall kunna hantera kameraanläggningarna på bästa sätt.

Utöver att vi installerar och servar system för kameraövervakning inom Curators Säkerhetsverksamhet så installerar och servar vi även inbrottslarm och passersystem.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, positiv och serviceinriktad, van att arbeta självständigt och har även lätt för att samarbeta i grupp.
B-körkort, svenska i tal och skrift samt goda datakunskaper är ett krav.
Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Hos Curator får du
– kollektivavtal, fri telefon, friskvårdsbidrag, utbildningar, möjlighet till förmånsbil och många andra förmåner.
– vara delaktig i att skapa och behålla långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.
– arbeta i ett företag som är ISO-certifierat inom Kvalitet (ISO 9001), Miljö (ISO 14001) och Arbetsmiljö (OHSAS 18001).

Curator är ett teknik- och installationsföretag som arbetar med fastighetssystem inom ventilation, elteknik, lås, larm, passersystem, IT/Telekom, hiss, kameraövervakning, solel, laddstationer, styr-, regler- och energitjänster.
Curator arbetar med att integrera fastighetens olika system så att våra kunder får ett enkelt handhavande, en trivsam miljö och en god driftsekonomi.
Vi har en stark lokal förankring och vänder oss till företag, offentlig verksamhet och privatpersoner i västra Sverige och vi utgår från våra verksamhetsorter Fjällbacka, Strömstad, Ed, Göteborg och Uddevalla.

Har du rätta viljan och drivet så får du ett fritt och ansvarsfullt arbete i en positiv arbetsmiljö med drygt 110 kollegor i hela västra Sverige.
Curator är ett expansivt företag med många olika typer av kunder, stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Sista ansökningsdag är 31/1 2020 så skicka in din ansökan till e-post: jobb@curator.se.

Märk ansökan med CCTV V -20.
Om du har frågor om jobbet skall du kontakta Stefan Axberg på e-post: stefan.axberg@curator.se