Sök
Dela

elinstallation · telekom · larm · lås · fastighetsautomation · hiss

Sök
Dela

ELEKTRIKER till Göteborg!

Postat den:

CURATOR SÖKER FLER ELEKTRIKER TILL GÖTEBORG!

Bli en av oss på Curator!
Curators expansion i Göteborg fortsätter och därför skall vi nu anställa ytterligare elektriker. Vi arbetar med allt ifrån felsökning och service till större entreprenader.
Som person är du ansvarstagande, noggrann, positiv och serviceinriktad, van att arbeta självständigt och har även lätt för att samarbeta i grupp.
B-körkort, svenska i tal och skrift samt ECY-certifikat är ett krav.

Hos Curator får du
– kollektivavtal, fri telefon, friskvårdsbidrag, utbildningar, möjlighet till förmånsbil och många andra förmåner.
– vara delaktig i att skapa och behålla långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.
– arbeta i ett företag som är ISO-certifierat inom Kvalitet (ISO 9001), Miljö (ISO 14001) och Arbetsmiljö (OHSAS 18001).

Curator är ett teknik- och installationsföretag som arbetar med fastighetssystem inom ventilation, elteknik, lås, larm, passersystem, IT/Telekom, hiss, kameraövervakning, solel, laddstationer, styr-, regler- och energitjänster.
Curator arbetar med att integrera fastighetens olika system så att våra kunder får ett enkelt handhavande, en trivsam miljö och en god driftsekonomi.
Vi har en stark lokal förankring och vänder oss till företag, offentlig verksamhet och privatpersoner i västra Sverige och vi utgår från våra verksamhetsorter Fjällbacka, Strömstad, Ed, Göteborg och Uddevalla.

Har du rätta viljan och drivet så får du ett fritt och ansvarsfullt arbete i en positiv arbetsmiljö med drygt 110 kollegor i hela västra Sverige.
Curator är ett expansivt företag med många olika typer av kunder, stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Sista ansökningsdag är 31/1 2020 så skicka in din ansökan till e-post: jobb@curator.se.

Märk ansökan med EL GBG V -20.
Om du har frågor om jobbet skall du kontakta Christer Nordgren på e-post: christer.nordgren@curator.se