Sök
Dela

elinstallation · telekom · larm · lås · fastighetsautomation · hiss

Sök
Dela

Vi söker Hissmontör till Uddevalla

Postat den:

Vi söker Hissmontör med placering i Uddevalla.
Vi söker en Hissmontör som skall arbeta med service, underhåll och modernisering av våra kunders hissar.
Jobbet innebär att du bör vara duktig på systematisk felsökning samt att hitta smarta och bra lösningar för våra kunder.
Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning i el, mekatronik eller fordonsteknik samt ett brinnande intresse för teknik och mekanik.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, positiv och serviceinriktad.
B-körkort är ett krav. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Curator Hiss AB erbjuder kundanpassade och långsiktiga lösningar för alla typer av hissanläggningar – vi moderniserar äldre, vi installerar nya samt utför service och reparationer av befintliga hissar.

Curator Hiss har gedigen kunskap och erfarenhet tack vare sina anor som specialiserad hissleverantör sedan början av 1970-talet.
Vi är ett fristående och märkesoberoende hissföretag som arbetar med starkt kundfokus. Vår passion är att leverera den mest ekonomiska och långsiktiga hiss-lösningen, enligt varje kunds önskemål och behov.

Sedan 2019 ingår vi i Curator Gruppen AB som arbetar med att designa, installera samt underhålla tekniska lösningar och system inom el, säkerhet och mobil kommunikation. Företaget har en starkt lokal förankring och hjälper företag, offentlig verksamhet samt privatpersoner i hela västra Sverige.
Totalt är vi drygt 110 personer i Curator Gruppen, vara 11 personer på Curator Hiss.

Vill du arbeta i en företags-grupp med stor bredd på tjänster och produkter? Vill du vara med i vår fortsatta expansion? Vill du kunna styra över dina egna arbeten? Sök jobbet som Hissmontör hos oss!

Har du rätta viljan och drivet så får du ett fritt och ansvarsfullt arbete i en positiv arbetsmiljö med drygt 110 kollegor i hela västra Sverige.
Curator är ett expansivt företag med många olika typer av kunder, stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Sista ansökningsdag är 13/10 2019 så skicka in din ansökan till e-post:
jobb@curator.se. Märk ansökan med HISS H-19.

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Nicklas Holme:
e-post: nicklas.holme@curator.se
telefon: 010-762 39 01 (direkt)