Sök
Dela

elinstallation · telekom · larm · lås · fastighetsautomation · hiss

Sök
Dela

Vi söker CCTV-tekniker till Uddevalla!

Postat den:

Vi söker erfaren CCTV-tekniker med placering i Uddevalla.

Vi installerar och servar kompletta säkerhetsanläggningar med inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning och låssystem. För dig betyder det att du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke ihop med oss på Curator.
Vi erbjuder utbildningar för att du skall kunna hantera våra kunders anläggningarna på bästa sätt. Kunskaper och erfarenhet av Avigilon och HIK-vision samt nätverksteknik är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, positiv och serviceinriktad, van att arbeta självständigt och har även lätt för att samarbeta i grupp. B-körkort, svenska i tal och skrift samt goda datakunskaper är ett krav.Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Hos Curator får du
– Vara delaktig i att skapa och behålla långsiktiga relationer
med både kunder och kollegor.
– Arbeta i ett företag som är ISO-certifierat inom
Kvalitet (ISO 9001), Miljö (ISO 14001) och Arbetsmiljö (OHSAS 18001).

Curator är ett teknik- och installationsföretag som arbetar med fastighetssystem inom ventilation, elteknik, hiss, lås, larm, passersystem, kameraövervakning, solel, laddstationer, styr-, regler- och energitjänster.
Curator arbetar med att integrera fastighetens olika system så att våra kunder får ett enkelt handhavande, en trivsam miljö och en god driftsekonomi.
Vi har en stark lokal förankring och vänder oss till företag, offentlig verksamhet och privatpersoner i västra Sverige och vi utgår från våra verksamhetsorter Fjällbacka, Strömstad, Ed, Göteborg och Uddevalla.

Har du rätta viljan och drivet så får du ett fritt och ansvarsfullt arbete i en positiv arbetsmiljö med drygt 100 kollegor i hela västra Sverige. Curator är ett expansivt företag med många olika typer av kunder, stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Skicka din ansökan till e-post:
jobb@curator.se. Märk ansökan med CCTV/UA -19.