Sök
Dela

elinstallation · telekom · larm · lås · fastighetsautomation · hiss

Sök
Dela

Uddevalla Energi och Curator i soligt samarbete

Postat den:

Nu har Uddevalla Energi och Curator inlett ett samarbete kring att erbjuda hållbar solenergi till invånare i Uddevalla Kommun. Uddevalla Energi erbjuder en helhetslösning med nyckelfärdiga solcellspaket. De som är intresserade börjar helt enkelt att fylla i en solkalkyl på solkalkylen.uddevallaenergi.se och därefter fyller man i sina kontaktuppgifter så att Uddevalla Energi kan boka ett besök och gå igenom önskemål och behov på plats. Curator är med i projektet från att kunden bestämt sig tills solcellsanläggningen är i drift med ansvar för elanslutning, montaget av panelerna samt avprovning. Curator följer även upp med servicebesök, om kunden önskar det.

Så sammanfattat blir det – Kompletta solcellslösningar – Tryggt, lokalt och enkel.

Klicka på länken nedan och läs mer om hur du gör för att köpa kompletta solcellslösningar från Uddevalla Energi

Solceller Villa Uddevalla Energi