Sök
Dela

Elinstallation · telekom · larm · lås · industri- & fastighetsautomation

Sök
Dela

Sommarvikarie ELON Fjällbacka

Postat den:

Vi söker Sommarvikare till vår ELON-butik i Fjällbacka. Vi är nog Sveriges minsta ELON-butik men med kanske den absolut bästa servicen.

Om du har vana från att arbeta med försäljning och kundservice i butik skall du söka som Sommarvikarie hos oss. Vi säljer allt från batterier och nycklar till spisar och kylskåp. Då och då köps det även en och annan vinkyl. Vi levererar vitvaror hem till våra kunder så jobbet innebär ibland lite tyngre lyft samt att du skall ratta vår lätta lastbil, B-körkort är ett krav. Butikens öppettider är vardagar kl 9-18 med lunchstängt kl 13-14. Lördagar och söndagar håller vi stängt.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, positiv och serviceinriktad, van att arbeta självständigt och har även lätt för att samarbeta i grupp. Du bör ha mycket god svenska i tal och skrift. Under sommaren har vi även många internationella kunder, så goda kunskaper i engelska och kanske något ytterligare språk är meriterande. Goda datakunskaper är nödvändigt.

ELON-butiken i Fjällbacka är en del av Curator som är ett teknik- och installationsföretag som arbetar med fastighetssystem inom ventilation, elteknik, lås, larm, passersystem, kamera-övervakning, solel, laddstationer, styr-, regler- och energitjänster. Curator arbetar med att integrera fastighetens olika system så att våra kunder får ett enkelt handhavande, en trivsam miljö och en god driftsekonomi. Curator har en stark lokal förankring och vänder oss till företag, offentlig verksamhet och privatpersoner i västra Sverige och vi utgår från våra verksamhetsorter Fjällbacka, Strömstad, Ed, Göteborg och Uddevalla.

 Vikariatet löper från 17 juni 2019 till 23 augusti 2019.

Sista ansökningsdag är 15 mars 2019 så skicka din CV till e-post: jobb@curator.se.

Märk ansökan med: BUTIK FJB V -19.

Har du frågor kring tjänsten?

Kontakta Bengt Gustavsson hos oss,

e-post: bengt.gustavsson@curator.se

tel: 010-762 41 21