Sök
Dela

Elinstallation · telekom · larm · lås · industri- & fastighetsautomation

Sök
Dela

Energitjänster

Smarta hus handlar om att bygga system som gör boendet både bekvämare och mer energismart. För att kunna utnyttja tekniken maximalt är det bra att redan vid byggnationen av huset, installera ett centralt system. Exempel på funktioner är tänd- och släckfunktioner eller mer säkerhetsinriktade funktioner så som att all eltillförsel, förutom till kyl och frys, stängs av när du lämnar byggnaden. Miljöaspekten är också viktig där inomhustemperaturen kan sänkas ett par grader när ingen är i huset. Efter utredning och analys ger vi förslag på kostnadseffektiva åtgärder för att minska både energiförbrukningen och kostnaden.

Energideklaration

En energideklaration beräknar husets energiflöden och är ett verktyg för att visa hur du kan minska energiåtgången i ditt hus. Vår certifierade energiexpert utför besiktningen av fastigheten och deklarationen utförs sedan av en ackrediterad samarbetspartner. Energideklaration av byggnader bygger på ett EG-direktiv med målet att främja en hållbar utveckling.

Din egen insats genom att lämna information om fastigheten och dess nuvarande energiförbrukning är viktig, blanketten finns för nedladdning här nedan:

pdf-iconEnergideklaration – Tre steg mot vinst

pdf-iconEnergideklaration – En investering du hämtar hem

pdf-iconEnergideklarationen – Första steget mot hälsosammare och energieffektivare hus

pdf-iconIndata energideklaration

 

Länkar till inspiration om hur du kan bli mer ELRÄTT: