Sök
Dela

Elinstallation · telekom · larm · lås · industri- & fastighetsautomation

Sök
Dela

Lås

Curator hjälper dig till ett komplett säkerhetssystem. Det gör vi oavsett om du vill öppna med traditionell nyckel eller styra tillträdet med ett nätverksbaserat passersystem, eller om organisationen är lokal eller global. Vi utför beslagning av dörrar och fönster och installerar passersystem. Vi monterar även galler och rulljalusier vilket ibland är ett försäkringskrav.

Våra samarbetspartners

inom vårt område lås är, ASSA och KABA lås. ASSA dörrstängare är återvinningsbara till minsta detalj. ASSA AB är certifierat enligt ISO 14001 och ASSA ABLOY gruppen tillgodoser svenska och internationella krav, ISO 9001, EN och ANSI.

 

Nycklar

När ni behöver göra en beställning av nycklar och lås gör ni det via e-post: nycklar@curator.se. Vill ni hellre beställa via telefon så ringer ni 010-762 40 00. Här får ni hjälp av vår reception att komma i kontakt med rätt person för er beställning.

Följande info behöver vi för att hjälpa er på bästa sätt med nycklar och cylindrar:

Exempel:

Kund: Ankeborg Kommun

Namn: Anders Andersson

Telefonnummer: 070-1234567

BeställarID/referens: 123456

Märkning: Testobjektet

Systemnummer: ABC123

Nyckelmärkning: A

Ni kan också besöka våra butiker Fjällbacka eller i Uddevalla, Trestads Mobil Curator så hjälper de er att ta emot er beställning.

Curator AB

Metkroksvägen 3

457 40 Fjällbacka

Öppettider

Mån-Fre 9-18

Lunchstängt 13-14

Tel: 010-7624010

 

Trestad Mobil Curator AB

Smedstorpsvägen 3

451 75 Uddevalla

Öppettider

Mån-Fre 8-18

Tel: 0522-86999

 

Butiken i Strömstad är stängd tillsvidare men beställning kan läggas enligt ovan så kontaktar våra låssmeder er. Kontorsentrén i Strömstad är öppen i den mån det är möjligt, när kontoret är bemannat.

Curator AB  

Prästängsvägen 3

452 33 Strömstad

Passersystem

Curator har lång erfarenhet av att leverera passersystem som kan växa med din verksamhet. Med ett komplett system får du fullständig kontroll över vem som har tillträde till lokalerna, samt var och när detta får ske. Kort som förekommit kan snabbt spärras, och alla händelser registreras och systemen är mycket lättanvända.

Dörrstyrning

Dörrstyrning är bekvämt, säkert och tryggt och dessutom ökar det rörelsefrihet och oberoende för människor med nedsatt rörelseförmåga. Det handlar även om ekonomi eftersom det genererar energibesparingar.

Säkerhetsskåp

Klicka på rubriken så kommer du till vårt sortiment av olika säkerhetsskåp.

Länkar till inspiration om hur du kan bli mer ELRÄTT: