Sök
Dela

Elinstallation · telekom · larm · lås · industri- & fastighetsautomation

Sök
Dela

Lås

Curator hjälper dig till ett komplett säkerhetssystem. Det gör vi oavsett om du vill öppna med traditionell nyckel eller styra tillträdet med ett nätverksbaserat passersystem, eller om organisationen är lokal eller global. Vi utför beslagning av dörrar och fönster och installerar passersystem. Vi monterar även galler och rulljalusier vilket ibland är ett försäkringskrav.

Våra samarbetspartners

inom vårt område lås är, ASSA och KABA lås. ASSA dörrstängare är återvinningsbara till minsta detalj. ASSA AB är certifierat enligt ISO 14001 och ASSA ABLOY gruppen tillgodoser svenska och internationella krav, ISO 9001, EN och ANSI.

 

Nycklar

När ni behöver göra en beställning av nycklar och lås gör ni det via e-post: nycklar@curator.se. Vill ni hellre beställa via telefon så ringer ni 010-762 40 00. Här får ni hjälp av vår reception att komma i kontakt med rätt person för er beställning.

Följande info behöver vi för att hjälpa er på bästa sätt med nycklar och cylindrar:

Exempel:

Kund: Ankeborg Kommun

Namn: Anders Andersson

Telefonnummer: 070-1234567

BeställarID/referens: 123456

Märkning: Testobjektet

Systemnummer: ABC123

Nyckelmärkning: A

Ni kan också göra er beställning i någon av våra butiker i Fjällbacka, Strömstad eller Uddevalla (Trestads Mobil Curator).

 

Curator AB, Fjällbacka

Metkroksvägen 3

457 40 Fjällbacka

Öppettider

Mån-Fre 9-18

Lunchstängt 13-14

Tel: 010-762 40 10

 

Curator AB, Strömstad

Prästängsvägen 29

452 33 Strömstad

Öppettider

Mån-Fre 7-16

Tel: 010-762 40  30

 

Trestad Mobil Curator AB, Uddevalla

Smedstorpsvägen 3

451 75 Uddevalla

Öppettider

Mån-Fre 8-18

Tel: 0522-86 999

Passersystem

Curator har lång erfarenhet av att leverera passersystem som kan växa med din verksamhet. Med ett komplett system får du fullständig kontroll över vem som har tillträde till lokalerna, samt var och när detta får ske. Kort som förekommit kan snabbt spärras, och alla händelser registreras och systemen är mycket lättanvända.

Dörrstyrning

Dörrstyrning är bekvämt, säkert och tryggt och dessutom ökar det rörelsefrihet och oberoende för människor med nedsatt rörelseförmåga. Det handlar även om ekonomi eftersom det genererar energibesparingar.

Säkerhetsskåp

Klicka på rubriken så kommer du till vårt sortiment av olika säkerhetsskåp.

 

Se filmer om våra säkerhetsskåp från Robur, klicka här.

Curator jobbar ELRÄTT.

Vi fokuserar på:

  • Minskade elkostnader
  • Smarta lösningar
  • Bättre komfort
  • Snygg design
  • Modern teknik
  • Högre elsäkerhet

ELRÄTT är ett samlingsnamn på allt som är möjligt att göra med modern elteknik, i händerna på rätt människa. En person med rätt kunskap och intresse – elektriker från Curator.

Vad gör en ELRÄTT elektriker?

Vi kan hjälpa till med allt ifrån eleffektivisering av din fastighet till att installera moderna styrsystem för belysning, värme och ventilation (som du till exempel styr med din smartphone). Säkerhet, ökad boendekomfort och snygg elarkitektur är annat som vi har bra koll på och är intresserade av att hjälpa dig med.

Idag är Curator en av ca 600 elfirmor i Sverige som är anslutna till ELRÄTT. Det betyder att vi deltagit i kurser och seminarier och är aktiva ambassadörer för ett ELRÄTT Sverige.

Läs mer om ELRÄTT på www.elrätt.se