Sök
Dela

Elinstallation · telekom · larm · lås · industri- & fastighetsautomation

Sök
Dela

Lås

Curator hjälper dig till ett komplett säkerhetssystem oavsett om du vill öppna med traditionell nyckel eller styra tillträdet med ett nätverksbaserat passersystem, eller om organisationen är lokal eller global. Vi utför beslagning av dörrar och fönster och installerar passersystem och monterar galler och rulljalusier vilket ibland är försäkringskrav.

Våra samarbetspartners på området är ASSA & KABA lås. ASSA dörrstängare är återvinningsbara till minsta detalj. ASSA AB är certifierat enligt ISO 14001 och ASSA ABLOY gruppen tillgodoser svenska och internationella krav, ISO 9001, EN och ANSI.

Titta i vår produktkatalog här.

 

Passersystem

Curator har lång erfarenhet av att leverera passersystem som kan växa med din verksamhet. Med ett komplett system får du fullständig kontroll över vem som har tillträde till lokalerna, samt var och när detta får ske. Kort som förekommit kan snabbt spärras, och alla händelser registreras och systemen är mycket lättanvända.

Dörrstyrning

Dörrstyrning är bekvämt, säkert och tryggt och dessutom ökar det rörelsefrihet och oberoende för människor med nedsatt rörelseförmåga. Det handlar även om ekonomi eftersom det genererar energibesparingar.

Säkerhetsskåp

Klicka på rubriken så kommer du till vårt sortiment av olika säkerhetsskåp.

Länkar till inspiration om hur du kan bli mer ELRÄTT: